Results 1 to 2 of 2

Thread: Logitech PS2 Mouse

  1. #1
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Alberta, Canada
    Posts
    21,984

    Logitech PS2 Mouse

    Hey geek people....

    I am doing a windows reinstall and the ONLY PS2 mouse I have is a Logitech.

    I understand it needs its own drivers...is that why it locks up at crucial moments during the reinstall?

    DANG that is frustrating...I did everything via keyboard, ONE use of the mouse...then when the window appears saying "Windows will automatically adjust appearance of your screen", the icon turned into a short flat vertical line and FROZE.

    Out to get a different PS2 mouse shortly...what a pain!
    "Do or do not. There is no try." -- Yoda

  2. #2
    I've never heard of anyone actually needing mouse "drivers". Almost all PS2 mice operate the same, including all of Logitech's.


Similar Threads

  1. What was in that mouse?!
    By jazzcat in forum Cat General
    Replies: 9
    Last Post: 09-30-2008, 05:13 PM
  2. Replies: 30
    Last Post: 10-06-2007, 11:59 PM
  3. Mouse needs name...
    By JALB in forum Pet Poll
    Replies: 4
    Last Post: 12-17-2006, 07:51 PM
  4. Anyone have the Logitech MX Laser mouse????
    By tomkatzid in forum General
    Replies: 3
    Last Post: 06-11-2005, 11:58 AM
  5. Cat and mouse
    By catnapper in forum Cat General
    Replies: 8
    Last Post: 03-19-2005, 09:04 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Copyright © 2001-2013 Pet of the Day.com