Page 38 of 57 FirstFirst ... 282930313233343536373839404142434445464748 ... LastLast
Results 556 to 570 of 848

Thread: Tom the cat!

INCREDIBLE PICTURE!! I am trying so hard to pick up some Romanian but the link to translation rather leaves a bit to be desired I tried another translation site and it helps but this is HARD!

De 4 ani tot incerc sa-l fac sa manane mancare uscata am incercat in toate felurile posibile dar nu vrea sub nici o forma sa le manance cum le vede incepe si le astupa
    Attached Images Attached Images  

Tom va doreste un week-end minunat !

Thank you so much lbaker!!!
    We are new to this site with posting, we have been enjoying it for a few good months though when we discovered it.
    That is our darling princess!!!
    Romanian it's a romantic language, is very old and rich meaning there is usually more than one meaning to one word..

laura
    e asa de haios! ai incercat sa le macini si amesteci in mincare umeda? bineinteles ca daca le maninca asa nu l-ar ajuta la mentinerea dintilor, dar ar beneficia de subst nutritive...

he is so funny! have you tried crushing the morsells and mixing them in with some canned food? of course this would not help his teeth but would still help his metabolism (if he eats them this way)

Scuza-ma ca iti raspund asa tarziu dar am avut ceva probleme cu calculatorul
    Sa sti ca am incercat si treba cu mancarea pisata si nu a mers cum simte mirosul nu se mai atige de farfuriuta cu mancare
    In afara de piept de pui fiert si mancare la pliculet nu mananca altceva la din cand in cand suplimentez cu vitamine
    Mii de pupici din partea lui Tom

Un week-end minunat plin de soare si bucurii

Doamne, ce fotogenic si dulce e!!! Cum te lasa el sa-i pui palarioare si sepcute haioase.
    L-ai avut de mic? citeodata ajuta sa-i obisnuiesti de mici cu mincarea. Ma surprinde ca nu-i place peste (ton, somon etc)...
    Ce sa-i faci e pretentios la mincare!!!!

Oh my god he is so photogenic and sweet! And look at him, he lets you put on him funny little hats and caps.
    have you had him since he was a kitten? sometimes it helps if you get them used to foods from an early age. I am surpised he does not like fish.
    What can you do, you have a finicky baby!!!

Pe Tom il am de la 2 luni si prima mancarica care i-am pus-o in fata a fost hrana uscata pentru juniori, deci nu se pune problema cu invatatul baiatului nu-i place si nu o accepta sub nici un fel
    Sepcuta nu prea o tine in cap , decat cand este foarte obosit si nu are chef sa se lupte cu mine pentru a o da jos
    Sufletelele tale ce mai fac ?

tomitza este absolut superb!!! eu si sotul meu (joe) ne-am indragostit de el
    Scumpitelele noastre sint bine, sint f fericite cind vine wekeendul pt ca sintem acasa
    Trebuie sa mergem la doctor luna viitoare pt vaccinuri si curatatul dintilor
    aici ploua si o sa avem furtune mare azi.
    apropo, unde ii tii toaleta lui si unde in bucuresti locuiesti?

Ma bucur ca va place comoara mea si voi aveti doua pisicute splendide
    Litiera i-am pus-o pe balcon este de o curatenie exemplara , nici macar o datu nu a facut in casa.
    Eu locuiesc in Bucuresti , in cartierul Berceni
    Imi pare tare rau ca aici toate lucrusoarele( pomisor , jucarii etc)sant enorm de scumpe si nu sant de o prea buna calitate.
    Am vrut sa-i cumpar un pomisor mai inalt dar am renuntat cand am vazut pretul

imi imaginez preturile...si aici pomisorii sint scumpi ( cei de calitate buna) dar bineinteles nu ca in Romania..
    la toate pisicutele le place sa se urce.
    ce baietel bun ai- fetita noastra a fost suparata tare cind am adoptat baiatul si ne- a "pedepsit" facind in casa. acum totul e bine din punctul asta de vedere
    eu am crescut in Balta alba

Sa o pupe mama de frumusete
    Sa sti ca si eu am crescut in Balta Alba de cativa ani stau in Berceni
    Tom , in afara faptului ca este un figurant la mancare este un motanel exemplar
    Despre preturile de la noi nu pot sa-ti spun ca sant super mari iar calitatea lucrurilor este foarte proasta. De exempu un pomisor mai maricel costa 6 milioane deci cam 200 de dolari.
    Te rog spune-mi si mie cam cat este pretul pentru curatatul dintisorilor eu am fost cu Tom de curand si ma costat cav vre-o 20 de dolari.

laura
    pomisorii de f buna calitate sint cam 150 dolari; noi avem 2 ca sa nu se certe ...si mincarica de buna calitate este destul de scumpa...
    curatatul dintisorilor este cam 30 dolari, preturile variaza in functie de doctor si de statul unde locuiesti...

the very good condo trees are approx $150, we have 2 so that they don't fight.
    the high quality food is not inexpensive and the teeth cleaning is about $30 depending on the vet and the state you live in!
    marina

Marina
    Ai zis ca pomisorii costa cam 150 de dolari cu 50 mai putin ca la noi , nu mai spun de calitate este diferenta de la cer la pamant
    Cred ca nu exagerez dar pentru baiatul meu as face orice , il iubesc la nebunie .El este pentru mine viata si sufletul meu.

laura
    te intelegem complet. si noi sintem la fel. e un atasament si o dragoste care nu nici se poate explica. iubirile noastre ne-au schimbat complet viata, si sint de un suport moral nemaipomenit. amindoi stiu cind nu ma simt bine sau cind am avut o zi grea si vin sa ma ajute

laura
    we completely understand how you feel. it's the kind of love one can not explain in any way.
    our babies have completely changed our lives, and they give us an unbeleivable moral and emotional support. they know when I am not feeling well or when i had a bad day and they come to comfort me...

Bookmarks