A pus cam vre-o 800gr in doua luni si jumatateimi slabise tare mult , dar de cand papa pieptul (cam multicel) a inceput sa puna din nou pe el.Inainte sa slabeasca avea 5 kg si ceva , ajunsese la 4 kg. Ai ca te-am zapacit
![]()
A pus cam vre-o 800gr in doua luni si jumatateimi slabise tare mult , dar de cand papa pieptul (cam multicel) a inceput sa puna din nou pe el.Inainte sa slabeasca avea 5 kg si ceva , ajunsese la 4 kg. Ai ca te-am zapacit
![]()
AND THE FOUND CAT SIAMESE,ARE ALL MEEEEEOOOWWING,FOR NEW PHOTOS,OF TOM,AS THEY WANT,TO BE HIS FRIENDS,AND THEY LOVE,THIER FELLOWC SIAMESE,TO SEE THIER PHOTOS,ON PET TALK.
![]()
THE RAINBOW BRIDGE FOUND HOTEL ANGELS HAVE A NEW FRIEND IN CORINNA.
ALMOND ROCCA BATON AND ELLIE ANGELS ARE GUARDIANS TO ETERNAL KITTENS ROCC-EL AND T TEEN ANGEL, ALMOND ROCA , VLAD , PAWLEE , SPRITE. LITTLE HEX, OSIRIS AND ANNIE ANGELS.
EBONY BEAU TUBSTER AND PEACHES BW SPIKE & SMOKEY
NOW PRECIOUS AND SAM ARE TOGETHER WITH ETERNAL KITTENS SAMMY ,PRESLEY, SYLVESTER AND SCRATCHY JR , MIGHTY MARINA, COSMIC CARMEN, SAMSON ,UNDER KITTY AND SUNKIST AUTUMN & PUMPKIN.
MIA AND ORANGE BLOSSOM ANGELS HAVE ADOPTED TUXIE , TROOPER , SONGBIRD AND LITTLE BITTY KITTIES MIA-MI BLOSSOMER, TUXEDO AND DASH AS THIER ETERNAL KITTENS.
PRINCESS JOSEPH AND MICHAEL ARE CELEBRATING 19 YEARS AS LUCKY FOUND CATS
Necajesc pe el.![]()
Doresc a Tom buna stare.
Pupici
Rosethe
Sugarpaws-
Can you accept PM?
I have a long list of foods to try, for a cat not eating, but it needs translation, and I don't know what is available in Romania.
If you do not wish to have PM, then I will post the list here, and ask if you could please translate it for Laura and Tom.
Rosethe
Rosethe , scumpa prietenaeu si cu Tom ne gandim la tine .
Marina , iar ai disparut ?![]()
Tom, mananca?![]()
![]()
Rosethe
Mananca numai piept de pui fiert![]()
Amesteci lent hrana al lui cu pui fiert, atunci scadere lui pui.
Sunt fericit ca mananca.![]()
El bea?
Adaugi apa al hrana lui.
pupici
Rosethe
Apa bea , problema este ca de 4 ani incerc sa-l fac sa manance hrana uscata si nu reusesc sub nici o formaam incercat toate metodele dar nu vrea sa se atinga de ea.
Are ceva daca mananca numai piept de pui fiert ?
Pieptul il mananca cu mare placerepana acum o luna si ceva manca si hrana umeda gourmet dar acum o refuza
cred ca au schimbat ceva in compozitia ei
![]()
Rosethe , ce mai fac frumoasele tale pisicute ?
Tummy rubs for Tom!![]()
Tubby
Spring 1986 - Dec. 11, 2004
RIP Big Boy
-----------
Peanut
Fall 1988 - Jan. 24, 2007
RIP Snotty Girl
-----------
Robin
Fall 1997 - Oct. 6, 2012
RIP Sweet Monkeyhead Girl
Nu prea am inteles ce ai zisinsa Tom trimite pupici lui Tummy
![]()
Tom doesn't understand this, but sends kisses to "Tummy"![]()
Copyright © 2001-2013 Pet of the Day.com
Bookmarks