Results 1 to 11 of 11

Thread: Karen or Paul...

  1. #1
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    Wichita Falls, TX U.S.A.
    Posts
    4,481

    Karen or Paul...

    I keep getting this runtime error every time I click on DOTD. It used to come up just once or twice and now I am unable to get into Pet Talk unless I get in from holding the curser over the Pet Talk button, writing down the url at the bottom left, and retyping it in to my browser, avoiding the Pet Talk button all together. Not sure what's happening, but it happens both at my home, my work and my mothers house.

    [ January 06, 2002: Message edited by: AdoreMyDogs ]

  2. #2
    Join Date
    Jun 2000
    Location
    Waltham, MA, USA
    Posts
    36,553
    Are you using the same ISP each place? We have been moving servers, but as long as your ISP isn't caching DNS information, it OUGHT to work just the same as always!
    I've Been Frosted

  3. #3
    Join Date
    Feb 2001
    Location
    Greenville, SC, USA
    Posts
    17,962
    I'm glad you brought this up, Leslie. The same thing happens to me on my work computer, which has the same internet connection as my home computer. I usually just say "no" to debugging, and it lets me go on through. But it only happens on Pet of the Day, no other internet sites.

  4. #4
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    Wichita Falls, TX U.S.A.
    Posts
    4,481
    Originally posted by Logan:
    I'm glad you brought this up, Leslie. The same thing happens to me on my work computer, which has the same internet connection as my home computer. I usually just say "no" to debugging, and it lets me go on through. But it only happens on Pet of the Day, no other internet sites.

    the error has been coming up for the past 1.5 months, but I have to hit "no" to the debug once or twice and it lets me proceed...but since today, every time I drag the curser over to Pet Talk from DOTD it popped up again, not even letting me click on Pet Talk. My ISP at home is Earthlink, at my moms house it's AOL, and at my work it's BNP.com.

    It only happens with this website, and since it's happening at 3 different computers with three different ISP's, I figured it wasen't on my end. It's just a bit strange.

  5. #5
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    indianapolis,indiana usa
    Posts
    22,837
    Leslie,
    Have you ever clicked 'yes' & let the
    software perform the debug routine ? You
    could probably 'cancel' out of it later if
    it didn't get any better.
    I've Been Boo'd

    I've been Frosted






    Men, it has been well said, think in herds. It will be seen that they go mad in herds, while they only recover their senses slowly, and one by one."
    — Charles Mackay, Scottish journalist, circa 1841

  6. #6
    Join Date
    Feb 2001
    Location
    Greenville, SC, USA
    Posts
    17,962
    I have, Liz, but I have NO idea what I am looking at when I do. And it just seems to "stall". I'm no computer whiz, so I'm probably missing some huge step.

  7. #7
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    Wichita Falls, TX U.S.A.
    Posts
    4,481
    Originally posted by lizbud:
    Leslie,
    Have you ever clicked 'yes' & let the
    software perform the debug routine ? You
    could probably 'cancel' out of it later if
    it didn't get any better.
    Liz, yes I tried that, it does not appear to be on my end so saying 'yes' does not do anything.

    And for Karen or Paul, if you know what's going on...when I say Yes to the debugger, this is what I get. Does not stop it from happening. Strange.

  8. #8
    Join Date
    Jun 2000
    Location
    Massachusetts, USA
    Posts
    625
       I am sorry this is happening. It is something to do with our servers. It is not happening on my Windows machine nor my Macintosh with either IE 6 or Netscape 4. If it easy for someone to do, could someone who is having this problem please post which platform and browser you are using?

       Thank you!

  9. #9
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    PalmHarbor,Fl
    Posts
    126
    ahhhh computer jibberish make it stop it hurting my head!

  10. #10
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    Wichita Falls, TX U.S.A.
    Posts
    4,481
    The error did not pop up today!!! You guys must have fixed it

  11. #11
    Join Date
    Jun 2000
    Location
    Massachusetts, USA
    Posts
    625
       I did make a small change. I hope this is what fixed the problem for you.

       Right now we are moving to a new ISP. So there are two servers for DogoftheDay.com which means some people are going to the old server and some people are going to the new server. Ideally, this should not make a difference to visitors of Dog and Cat of the Day. It will take a couple of weeks for the switch to be complete.

       I will start a new thread about how this change will effect Pet Talk soon.

    [ January 07, 2002: Message edited by: Paul ]

Similar Threads

  1. Thanks Karen and Paul
    By Ally Cat's Mommy in forum General
    Replies: 72
    Last Post: 03-11-2007, 02:52 PM
  2. ? for karen and paul
    By joycenalex in forum General
    Replies: 5
    Last Post: 02-03-2003, 04:40 PM
  3. To Karen or Paul ~ Why?
    By ramanth in forum General
    Replies: 17
    Last Post: 12-09-2002, 03:33 PM
  4. Karen and Paul, Did you ever??
    By gini in forum General
    Replies: 5
    Last Post: 10-20-2001, 01:44 AM
  5. Thanks to Karen and Paul
    By Bari_d in forum Today's Cat
    Replies: 1
    Last Post: 06-30-2000, 04:50 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Copyright © 2001-2013 Pet of the Day.com