Results 1 to 5 of 5

Thread: Emoticons won't work anymore

  1. #1
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Westchester Cty, NY
    Posts
    8,445

    Emoticons won't work anymore

    I noticed the last couple of days when I try to use an emoticon ===> nothing happens. I'm using Internet Explorer 9 on a Windows 7 platform. This is the first time I've noticed this. It seems only to happen in Cat Memorial.
    I've been finally defrosted by cassiesmom!
    "Spay or neuter your pols!" Sneaky Pie, in Sneaky Pie for President

  2. #2
    Join Date
    Jun 2000
    Location
    Waltham, MA, USA
    Posts
    35,282
    I will look at that. Hmm, - work here!
    I've Been Frosted

  3. #3
    Join Date
    Jun 2000
    Location
    Waltham, MA, USA
    Posts
    35,282
    I just tried in Cat Memorial, added a to my post in there and it worked ... anyone else having any trouble?
    I've Been Frosted

  4. #4
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Delaware, USA - The First State/Diamond State - home of The Blue Hens
    Posts
    8,721
    No problem here....
    I've Been Boo'd
    Thanks, Barry
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    My little dogs - two heartbeats at my feet.
    by Edith Wharton & Me
    Sparky the Fuzzbutt - PT's DOTD 8/3/2010
    RIP 2/28/1999~10/9/2012
    Myndi the Fuzzbutt - Mom's DOTD - Everyday
    RIP 1/24/1996~8/9/2013
    Ellie - Mom to the Fuzzbuttz

    To everything there is a season, and a time to every purpose under the heaven.
    Ecclesiastes 3:1
    The clock of life is wound but once and no man has the power
    To know just when the hands will stop - on what day, or what hour.
    Now is the only time you have, so live it with a will -
    Don't wait until tomorrow - the hands may then be still.
    ~~~~true author unknown~~~~

  5. #5
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Santa Clara, CA
    Posts
    27,625
    Quote Originally Posted by smokey the elder View Post
    I noticed the last couple of days when I try to use an emoticon ===> nothing happens. I'm using Internet Explorer 9 on a Windows 7 platform. This is the first time I've noticed this. It seems only to happen in Cat Memorial.
    This happens to me a lot when I try to put an emoticon in the memorial section. I then have to go back and click on the reply to thread section again and it'll usually work that time. I also have windows 7 but with IE 10. The other day no emoticons worked for me in any of the threads so I just had to do it by hand. Later in the day they worked again so I don't know what was happening.
    Owned by Sky, Pearl, Ziggy Stardust, Alani, Blaze, Colby, Finnegan, and Summer.


    My Rainbow Bridge Babies:
    RB Pepper 3/17/97- 2/3/03 RIP Sweet Pepper
    RB Starr 3/22/05- 7/1/09 RIP Sweet Starr
    RB Sunny 8/25/00- 2/28/10 RIP Sweet Sunny
    RB Storm 1/11/96- 8/2/12 RIP Sweet Storm

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Copyright © 2001-2013 Pet of the Day.com