Results 1 to 5 of 5

Thread: Emoticons won't work anymore

  1. #1
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Westchester Cty, NY
    Posts
    8,633

    Emoticons won't work anymore

    I noticed the last couple of days when I try to use an emoticon ===> nothing happens. I'm using Internet Explorer 9 on a Windows 7 platform. This is the first time I've noticed this. It seems only to happen in Cat Memorial.
    I've been finally defrosted by cassiesmom!
    "Not my circus, not my monkeys!"-Polish proverb

  2. #2
    Join Date
    Jun 2000
    Location
    Waltham, MA, USA
    Posts
    36,745
    I will look at that. Hmm, - work here!
    I've Been Frosted

  3. #3
    Join Date
    Jun 2000
    Location
    Waltham, MA, USA
    Posts
    36,745
    I just tried in Cat Memorial, added a to my post in there and it worked ... anyone else having any trouble?
    I've Been Frosted

  4. #4
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Delaware, USA - The First State/Diamond State - home of The Blue Hens
    Posts
    9,103
    No problem here....
    I've Been Boo'd
    Thanks, Barry
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    My little dogs - two heartbeats at my feet.
    by Edith Wharton & Me
    Sparky the Fuzzbutt - PT's DOTD 8/3/2010
    RIP 2/28/1999~10/9/2012
    Myndi the Fuzzbutt - Mom's DOTD - Everyday
    RIP 1/24/1996~8/9/2013
    Ellie - Mom to the Fuzzbuttz

    To everything there is a season, and a time to every purpose under the heaven.
    Ecclesiastes 3:1
    The clock of life is wound but once and no man has the power
    To know just when the hands will stop - on what day, or what hour.
    Now is the only time you have, so live it with a will -
    Don't wait until tomorrow - the hands may then be still.
    ~~~~true author unknown~~~~

  5. #5
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Santa Clara, CA
    Posts
    27,644
    Quote Originally Posted by smokey the elder View Post
    I noticed the last couple of days when I try to use an emoticon ===> nothing happens. I'm using Internet Explorer 9 on a Windows 7 platform. This is the first time I've noticed this. It seems only to happen in Cat Memorial.
    This happens to me a lot when I try to put an emoticon in the memorial section. I then have to go back and click on the reply to thread section again and it'll usually work that time. I also have windows 7 but with IE 10. The other day no emoticons worked for me in any of the threads so I just had to do it by hand. Later in the day they worked again so I don't know what was happening.
    Owned by Sky, Pearl, Ziggy Stardust, Alani, Blaze, Colby, Finnegan, and Summer.


    My Rainbow Bridge Babies:
    RB Pepper 3/17/97- 2/3/03 RIP Sweet Pepper
    RB Starr 3/22/05- 7/1/09 RIP Sweet Starr
    RB Sunny 8/25/00- 2/28/10 RIP Sweet Sunny
    RB Storm 1/11/96- 8/2/12 RIP Sweet Storm

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Copyright © 2001-2013 Pet of the Day.com