:p :p :p
Printable View
:p :p :p
:D :D :D
Ditto. :DQuote:
Originally posted by LoudLou
:D Tomhttp://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/...ticons6/24.gif http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/...oticons6/8.gif
Debbie , ma bucur ca te-am facut sa razi:D
Tom is un frumos pisică. Ce vîrstă are el?
Numele meu este Renae şi Eu am un tabby pisică numit Mina
Ma bucur enorm ca am gasit pe cineva care stie romaneste:D
Eu ma numesc Laura iar motanul meu Tom face 4 ani pe 16 ianuarie:D
Aratami si mie pisicuta ta;)
I'm folosire un online traducător so I a putea post la spre tu înăuntru al tău limbaj. Acesta este foarte drăguţ la spre adunare tu Laura. I hope that by doing this I'm nu offending tu. I've always vrut la spre learn cum la spre speak Român.
Tom nap 4 on 16 Ianuarie right?
Ai inteles:D dar tot nu mi-ai aratat o fotografie pisica ta Mina
:rolleyes:
Hey you guys - what are you saying? ;)
Debbie,
I found a website where I can "loosely" translate what tom's owner who's name is Laura is saying to me, and I can somewhat talk to her.
Mina privire un deget mic asemănător ei fotografie. That was a lua cînd ea a fost trei săptămînă vechi. Ea este un deget mic încă o dată patru lună calendaristică vechi acum. Ea has gotten so mare.Quote:
Originally posted by tom
Ai inteles:D dar tot nu mi-ai aratat o fotografie pisica ta Mina
:rolleyes:
Salutare la toata lumea :)
Rosethe sa sti ca iti simtim lipsa eu si cu Tom:(
Renae pune te rog pe forum poze cu Mina:rolleyes:
Cum te simţi doing astăzi Laura? I'm supărat I a putea nu understand al tău ultimul post. Were tu asking eu la spre pose înăuntru un tablou cu Mina?:)
Eu sant bine , problema este ca m-ai zapacit si nu prea inteleg ce spui:( eu nu stiu decat romaneste .
Te rugasem sa pui o fotografie cu Mina:rolleyes:
Hey mina's momma,
Your translation site is better than the one I found, but Tom is not understanding very well.
Which site is it, I'd like to try it.
Tom wants pictures of Mina.
Oh, and Tom says: Hi! to everybody!
Oh thanks rose
This is the site. What one are you using? Some of Tom's words look like they maybe French too?
http://www.translation-guide.com/fre...sh&to=Romanian
Ce mai faceti , va pregatiti de Craciun ?:D
Este o ceva on Tom's nas?
Acesta este art.hot. unic tablou Eu am de Mina.
Renae , ai o pisicuta superba:)
Sa-ti traiasca !
Poate va era dor de Tom !:D
:)
Tom is un foarte chipeş pisicuţă. I sînt sperînd pentru la spre a lua un digital aparat de fotografiat pentru Crăciun so I a putea post tablou de Mina on aici. A păstra al tău degete traversare.
Imi pare tare bine ca iti place de Tom:D sper sa iti iei acel aparat digital si sa iti vad pisicuta mai des:rolleyes:
Eu am un feeling that acesta este mergi la a fi tare la spre a păstra Mina la spre stay înăuntru unul place de asemenea. Ea este un foarte hyper pisicuţă.
Sper sa-mi poti arata cat mai curand poze cu frumoasa Mina !:rolleyes: pana atunci Tom ii trimite pupici :o
Merry Christmas !:) :)
:D :D
Beautiful pictures! Merry Christmas, Tom!! :D
:D
Multumesc din suflet Rosethe:)
Un Craciun fericit si plin de buburii si impliniri alaturi de familia ta;)
Pupici:o
;)
Cum ati petrecut Craciunul ?:D