Draga Rosethe , iti multumim pentru pupici:p ;) si noi va trimitem tie si pisicutelor tale multi kisss:D
Le-am vazut in poze , sant adorabile.
Printable View
Draga Rosethe , iti multumim pentru pupici:p ;) si noi va trimitem tie si pisicutelor tale multi kisss:D
Le-am vazut in poze , sant adorabile.
Scumpa Rosethe , o sa ma rog ca Malfi sa fie bine :( sant sigura ca rugaciunile mele si iubirea ta o sa-l faca bine.
Mult curaj prietena draga.
ps:sanatate si din partea lui Tom pentru sufleteleul tau Malfi
Multumesc.
Rogam impreuna.
Rosethe , cum se mai simte ingerasul tau ?
Tom is very beautiful, stunning :D
Tom est tres beau, fascinant :D
Merci ;)
Buna Laura
Ce mai faci tu si scumpetea de baietel? E asa de adorabil, imi vine sa-l maninc de frumos ce e... Nu te ingrijora, nu deochi pe nimeni.
Aici e f cald si pisicutele sint lenese si letargice cu tot cu are conditionat...
va pupam mult de tot
heidi, sammy,
marina si joe
Si noi va pupacim pe voi :D sa sti ca ma ingrijorasem , nu stiam ce sa intamplat cu tine :rolleyes:
Aici este la fel de cald , de cateva nopti ma culc numai dimineata , iar Tom nu stie pe unde sa se mai bage , il mai umezesc din cand in cand pe blanita.
Am ceva probleme cu el , este constipat si cred ca merg cu el la medic.
saracutul de el
ai ventilator? lui Heidi ii place mult de tot briza...
poate ca e constipat din cauza caldurii, bea apa destula?
Bea chiar foarte multa apa , mananca , se joaca:D
Astazi i-am bagat un supozitor cu glicerina si o pastila dulcolax si a facu un pic:(
Sper ca de maine sa fie mai bine;)
Laura,
Tom is sick (constipated?) because of the heat? This is what I understand vaguely.
I hope he is getting better now. Hope to have some news.
Pupici a Tom :D
Salutare tuturor , sant tare bucuroasa :D Tom este bine , nu mai este constipat , mi-a fost de mare ajutor supozitorul cu glicerita:D
Eu si cu Tom va trimitem pupici si multa sanatate sufletelelor voastre;)
:cool: You go Tom & wait for all the ladies to come running
Your are so adorable
:D
Hi Tom! I am happy you're getting better :D
Thanks for all the pictures, you are such a beauty!!! :cool: