-
1 Attachment(s)
Ma bucur ca mai sant oameni ca noi :D bine ca nu sant singura care iubeste in felul acesta;) eu chiar m-am certat cu cateva persoane pe tema asta , imi ziceau ca exagerz ca Tom nu este decat un animal:mad: pentru mine el este copilasul meu drag si scump:p
Ai sa-ti mai spun ce probleme am :rolleyes: la bloc am cateva pisicute care le hranesc (11) , nu exista zi sa nu ma cert cu careva din cauza lor , toti sant niste rautaciosi si imi zic ca decat sa le hranesc pe ele mai bine as ajuta un om batran.Sincera sa fiu daca as putea le-as lua pe toate , sau daca mi-as permite as lua o casa la curte si toate ar fi cu mine . Tin foarte mult la ele , am incercat sa le dau spre adoptie dar nimeni nu vrea o pisica maidaneza:(
-
si pentru noi sint la fel.
copilasi nostri sint de la un azil de animale, si noi am vrea sa adoptam mai multe pisicute daca am putea, dar sintem ingrijorati ca heidi ar avea probleme cu acomodarea, si nu vrem sa o stresam...:(
e asa de trist cind auzim de animale parasite care traiesc pe strada, baietelul nostru a fost abandonat si a trait pe strada ( nu stim cita vreme) dar acum este asa de recunoscator ca are casa lui si nu trebuie sase ingrijoreze pt mincare si culcus.
oamenii sint rai, aici iubitorii de animale zic" daca vrei sa incepi sa ajuti in lumea asta mare, incepe cu animalele care nu se pot ajuta singure"
it is so sad to hear about babies who live on the streets, our little boy has been abandoned and lived on the streets for a while. now he is so grateful he has his own home and does not have to worry for food and shelter.
'if you want to help in this big world, begin with helping those who can not help themselves"
-
1 Attachment(s)
Marina , te pupic pe tine si pe sufletelele tale si iti doresc sa ai un sfarsit de saptamana minunat :D
Rosethe , eu si cu Tom te imbratisam;)
-
multumim mult
si noi va pupam pe amindoi:)
thank you
and we kiss both of you too...
-
-
1 Attachment(s)
-
Sunt îndra˘gostit de TOM!;) :D
-
1 Attachment(s)
-
1 Attachment(s)
-
And BoBo,the Siamese send Your Tom,a Big Kiss,of Ineternational Friendship.
http://img.photobucket.com/albums/v6...Picture288.jpg
From All the 15 Cats,Strays,and The Feeder.
-
1 Attachment(s)
-
1 Attachment(s)
-
Wow..Tom is very handsome :) I just love those blue eyes :)
-
1 Attachment(s)
-
1 Attachment(s)
Rosethe , pisicutele tale sant superbe :) Tom le trimite pupici:o