Tom,
The Beans say hello!
Bonzo Fasole şi Mocha Fasole say hallo!:D
Printable View
Tom,
The Beans say hello!
Bonzo Fasole şi Mocha Fasole say hallo!:D
Adevarat a inviat !
Hello , frumuseti dragi si scumpe ;)
Fasole ?:D
Laura
LoudLou means "boaba". Copilasii ei sint "boaba de mocha" si "boaba de bonzo".
:D
Am priceput :D :D
Pupicei pentru bobitele ei :o
Cum a fost ziua de pasti? I-a adus ceva iepurasul lui Tomitza?
Duminica vitoare e ziua lui Heidi, trebuie sa ne pregatim pentru asa o printesa...:D
Am uitat sa te intreb, alearga Tomitza pe neasteptate prin casa ca un nebun, Sammy alearga si ne prapadim de ris...:D
How was your Easter? Has the easter bunny brought something to Tomitza?
Next Sunday is Heidi's birthday, we must prepare for such a princess..
I forgot to ask you, does Tom run through the house when he gets the friskies, because sammy does and he is so funny...
Ziua de Pasti a fost super frumoasa , am fost si am petrecut la sora mea la curte:D
La multi ani fetitei tale , sa ai parte de ea multi ani de acum inainte;) trebuie sa-i cumperi multe cadouri la printesa.
Sa sti ca si Tom alearga de de nebun prin casa , cateodata il apuca numai la ore mari (2-3 dimineata).
Iepurasul a venit si la sufletelul meu :D cteva mingiute si o undita :p din pacate nu pre este atras de ele .Jucaria lui preferata este bomboana invelita in hartie , o arunci si el alearga dupa ea , o ia in gurita si ti-o aduce la picioare , exact ca un catelus:D
Nu mi-ai spus ce mancare papa comorile tale :rolleyes:
ce hazliu, sammy se trezeste si vrea sa se joace la 2-3 dimineata.
heidi e tare pretentioasa la jucarii, n-am gasit nimic pina acum pentru ea, nu-i place nimic.
sammy se joaca cu laserul jucarie si cu jucaria fluture.
ei papa Nutro granulata si umeda, si did cind in cind pipet de pui si crevete fiert:D
Nici nu am auzit de aceasta marca aici la noi :( banuiesc ca este foarte buna. Tom este foarte figurant la mancare , rar gasesc ceva care sa-i placa:rolleyes: mancare uscata nu am reusit sa-l fac sa manance nici acum :mad:
Ingerasul tau este superb , toteauna mi-au placut pisicutele alb cu negru;)
eu citesc,
eu invat,
eu delectez
Esti o scumpa Rosethe :) eu si cu Tom iti trimitem pupici :o
:p :p
TOM , Tu eşti FOARTE FUNNY :D :D
Rosethe !
E f bine daca ai putea sa-l faci sa manince mincare uscata, e f buna pt dinti si contine o substanta importanta pt metabolism..
e asa de dragalas
It would be great if you could make him eat some dry food, it's very good for his teeth and metabolism...he is so cute!!!
Rose
you are doing great...
Heidi Annie baby girl!