Sammy Bo looks like a good match for Vermontcat's Samantha!Quote:
Originally posted by sugarpaws
Sammy Bo Bammy...el este 95% pisicuta in comportament
he is 95% kitten in behaviour...
:)
http://petoftheday.com/talk/showthre...threadid=75444
Printable View
Sammy Bo looks like a good match for Vermontcat's Samantha!Quote:
Originally posted by sugarpaws
Sammy Bo Bammy...el este 95% pisicuta in comportament
he is 95% kitten in behaviour...
http://petoftheday.com/talk/showthre...threadid=75444
oh my god Rose, they look so much alike. I've got to find out about personalities though. Sammy Bo is the kindest kitty ever, he talks up a storm (I should say squeaks), loves to cuddle and give kisses. He came from the HS of Greater Akron where he spent a year before he came home with us. He was in a very bad shape when they found him (abandoned by previous "humans"), dirty, unsociable. He was hissing and spitting a lot, today there is no trace of that...He was born with one leg shorter than the other (it's his back left) but that does not stop him a bit. I know he was horified when he was on his own because animals sense weakness and he had to fend for himself. He would not want to go near the outdoors. We love him dearly!
BTW, I am impressed with your Romanian skills, you helped Tom's mom a lot.
sugarpaws:D
Ai niste pisicute sublime , sa-ti traiasca ;) te rog mai pune poze cu ele .
Tom le trimite pupici:o
Hmmm....doesn't look like anything in that pic to be embarrassed at. Sugarpaws....your translating skills are needed again. ;)
All I can get out of it is something about a sublime kitten and a desk :confused: ;)
"Ai niste pisicute sublime , sa-ti traiasca te rog mai pune poze cu ele .
Tom le trimite pupici"
This means "you have some gorgeous kitties, God bless them, pls show me more pictures. Tom is sending them kisses":)
De la "Tubby & Peanut's Mom and Cracker Jack's too" catre mama lui Tom
"Tomitza n-are nici un motiv sa fie rusinat, cum pare el sa fie in fotografia dinainte.."
* note to self, do not confuse "desks" with "kisses". If you ever are in Rumania you may get in trouble..* ;) :D
Tom este un motan tare cumintel si ascultator;) eu mamicuta lui il ador si nu as concepe viata fara el:rolleyes:
:D :DQuote:
Originally posted by lbaker
* note to self, do not confuse "desks" with "kisses". If you ever are in Rumania you may get in trouble..* ;) :D
"Tom este un motan tare cumintel si ascultator"
"Tom is one ... ... cute ... ........"
How's that for a good translation? Did I even come close? ;)
I think Edwina should see Tom's very continental accessories. ;) :D
Allow me to continue your translation
...and good listener.
And his Mama cannot imagine life without him.
Multumesc Rosethe ;)
Hh Lady Edwina Rose,is already spoken,for By the Robert Goulet,of the Cat World,The Tom Jones,of the Feline Crowd Juke Joint Joseph.And they are in love,everysince JJJ3,saw the love,of his life,on the Computer!
http://img.photobucket.com/albums/v6...photos1199.jpg
And when HH Lady Edwina Rose,comes to the Found Cat Partees,they are in a world,of thier own.
buna seara Laura
cum ti-a fost saptamina? sint convinsa ca Tom a avut un timp f stressant dorming si jucindu-se intr-una...Heidi spune buna lui Tomitza...
Toata saptamana am fost pe fuga :D ne pregatim sa intampinam Pastele:rolleyes:
Tom o pupaceste pe frumoasa Heidi ;)
Hmmm...do I sense a romance blooming between Tom and Heidi? :D
yeeees, I think so too. Heidi is one spit ball of fire, very deceiving looks.
ea este tare apriga, "dulcetea" ei este numai de poza!:D
Un Paste fericit plin de lumina si bucurii pentru toti cei ce il sarbatoresc maine ;)
awww to cute lol *melts*
Laura
Christos a inviat (urare pt miine). Tare dragalasa fotografie.
Marina
I am wishing Laura a Happy Easter.
Tom,
The Beans say hello!
Bonzo Fasole şi Mocha Fasole say hallo!:D
Adevarat a inviat !
Hello , frumuseti dragi si scumpe ;)
Fasole ?:D
Laura
LoudLou means "boaba". Copilasii ei sint "boaba de mocha" si "boaba de bonzo".
:D
Am priceput :D :D
Pupicei pentru bobitele ei :o
Cum a fost ziua de pasti? I-a adus ceva iepurasul lui Tomitza?
Duminica vitoare e ziua lui Heidi, trebuie sa ne pregatim pentru asa o printesa...:D
Am uitat sa te intreb, alearga Tomitza pe neasteptate prin casa ca un nebun, Sammy alearga si ne prapadim de ris...:D
How was your Easter? Has the easter bunny brought something to Tomitza?
Next Sunday is Heidi's birthday, we must prepare for such a princess..
I forgot to ask you, does Tom run through the house when he gets the friskies, because sammy does and he is so funny...
Ziua de Pasti a fost super frumoasa , am fost si am petrecut la sora mea la curte:D
La multi ani fetitei tale , sa ai parte de ea multi ani de acum inainte;) trebuie sa-i cumperi multe cadouri la printesa.
Sa sti ca si Tom alearga de de nebun prin casa , cateodata il apuca numai la ore mari (2-3 dimineata).
Iepurasul a venit si la sufletelul meu :D cteva mingiute si o undita :p din pacate nu pre este atras de ele .Jucaria lui preferata este bomboana invelita in hartie , o arunci si el alearga dupa ea , o ia in gurita si ti-o aduce la picioare , exact ca un catelus:D
Nu mi-ai spus ce mancare papa comorile tale :rolleyes:
ce hazliu, sammy se trezeste si vrea sa se joace la 2-3 dimineata.
heidi e tare pretentioasa la jucarii, n-am gasit nimic pina acum pentru ea, nu-i place nimic.
sammy se joaca cu laserul jucarie si cu jucaria fluture.
ei papa Nutro granulata si umeda, si did cind in cind pipet de pui si crevete fiert:D
Nici nu am auzit de aceasta marca aici la noi :( banuiesc ca este foarte buna. Tom este foarte figurant la mancare , rar gasesc ceva care sa-i placa:rolleyes: mancare uscata nu am reusit sa-l fac sa manance nici acum :mad:
Ingerasul tau este superb , toteauna mi-au placut pisicutele alb cu negru;)
eu citesc,
eu invat,
eu delectez
Esti o scumpa Rosethe :) eu si cu Tom iti trimitem pupici :o
:p :p
TOM , Tu eşti FOARTE FUNNY :D :D
Rosethe !
E f bine daca ai putea sa-l faci sa manince mincare uscata, e f buna pt dinti si contine o substanta importanta pt metabolism..
e asa de dragalas
It would be great if you could make him eat some dry food, it's very good for his teeth and metabolism...he is so cute!!!
Rose
you are doing great...
Heidi Annie baby girl!
INCREDIBLE PICTURE!! I am trying so hard to pick up some Romanian but the link to translation rather leaves a bit to be desired :( I tried another translation site and it helps but this is HARD!
De 4 ani tot incerc sa-l fac sa manane mancare uscata :eek: am incercat in toate felurile posibile dar nu vrea sub nici o forma sa le manance :( cum le vede incepe si le astupa :D
Tom va doreste un week-end minunat ! ;)
Thank you so much lbaker!!!
We are new to this site with posting, we have been enjoying it for a few good months though when we discovered it.
That is our darling princess!!!
Romanian it's a romantic language, is very old and rich meaning there is usually more than one meaning to one word..
laura
e asa de haios! ai incercat sa le macini si amesteci in mincare umeda? bineinteles ca daca le maninca asa nu l-ar ajuta la mentinerea dintilor, dar ar beneficia de subst nutritive...
he is so funny! have you tried crushing the morsells and mixing them in with some canned food? of course this would not help his teeth but would still help his metabolism (if he eats them this way) ;)
Scuza-ma ca iti raspund asa tarziu :( dar am avut ceva probleme cu calculatorul:mad:
Sa sti ca am incercat si treba cu mancarea pisata si nu a mers :( cum simte mirosul nu se mai atige de farfuriuta cu mancare :D
In afara de piept de pui fiert si mancare la pliculet nu mananca altceva :D la din cand in cand suplimentez cu vitamine:p
Mii de pupici din partea lui Tom:o